5 must do's voor het versterken van je merk

(Personal) branding versterkt je merk. Maar hoe zorg je dat jouw investering in branding ook resultaat oplevert? Dit zijn mijn vijf branding tips. – Die inmiddels in de praktijk hun succes bewezen hebben. 

Auteur: Het Branding Bureau (HBB)

In dit blog

1. Kracht van herhaling

Zorg dat je op de juiste plekken zichtbaar bent. En dan niet 1x, maar steeds opnieuw. Zo verover je een plekje in het brein van je klant. Wanneer de tijd rijp is zal ‘ie aan je denken. 

2. Consistentie

Weet waar je met je bedrijf voor staat en wat je wilt uitstralen. Zorg er vervolgens voor dat je dit altijd en overal op dezelfde manier uitdraagt. Dit geeft duidelijkheid en maakt je merk sterk. 

3. Kopen = emotie

Verkoop niet een product, maar een gevoel. Jij helpt de klant met jouw product of dienst aan een oplossing. Ontdek deze oplossing en communiceer dit aan je klant. De klant herkent het gevoel en wilt een oplossing.  Jouw product verkoopt zich vanzelf. 

4. Wees kwetsbaar

Ook jij bent maar een mens. Met een bedrijf. En ambitie. Je komt ver als je groots droomt, maar dat betekent ook dat je risico’s neemt. Verkeerde keuze gemaakt? Wees eerlijk. Van je fouten leer je, en anderen mogelijk ook. Als je er maar eerlijk voor uitkomt. 

5. Maak de wereld een beetje mooier

Geef terug. We willen allemaal geld verdienen, maar wat wil je uiteindelijk verbeteren op deze wereld met de verkoop van je producten of diensten? Neem de mensen én media mee op deze missie. 

Vond je deze branding tips waardevol? En ben je benieuwd wat branding voor jouw bedrijf kan doen? Neem vrijblijvend contact met mij op en we bekijken samen hoe we jouw merk kunnen versterken. 

MEER BRANDING