Het Branding Bureau - Kirsten

Professionele branding toegankelijk maken

Ik weet uit ervaring wat de kracht van professionele branding is voor een bedrijf en professional. Ik ontdekte dit al in 2012 als blogger en later in 2019 als ondernemer. Een sterk merk zorgt voor meer vertrouwen vanuit je klant, snellere conversies en hogere klantloyaliteit. Branding vormt de fundering van je onderneming. Heb je de belangrijkste merkelementen goed op orde? Dan weet je precies waarvoor je staat en hoe je dit op jouw klant overbrengt. Dit is vervolgens het vertrekpunt voor al je marketing & communicatie.

Laat mij je helpen je bedrijf sterker te positioneren en val op bij  klanten.

OVER HET BRANDING BUREAU

Bij Het Branding Bureau ben je als klant, maar ook als professional altijd verzekerd van eenzelfde aanpak. Wij werken namelijk allemaal vanuit dezelfde mindset. 

Jouw én onze ogen beginnen te twinkelen wanneer we over onze passie praten. Dat je om jouw passie heen een gezond bedrijf hebt opgebouwd – met misschien een beetje hulp van ons –  is het toppunt van voldoening! 

Kan niet, bestaat niet. Samen zoeken we naar oplossingen en kijken we wat er wél mogelijk is. En dat betekent dat je soms een paar stappen extra moet zetten. Juist die proactieve houding brengt ons op alle mooie plekken!

Werk voelt niet als werk wanneer je er plezier in hebt. Daar komt nog bij dat wanneer jij lekker in je vel zit, dit doorwerkt in al je resultaten en op de mensen om je heen. En van blije mensen en tevreden klanten, worden wij ook weer blij! 

HET team

Ons team groeit en ik ben altijd op zoek naar creatieve professionals die zich bij ons aan willen sluiten. Binnen ons team heeft iedereen één ding gemeen: passie voor wat we doen. Op deze manier kan ik mijn klanten nog beter van de juiste optimalisatie of (content)creatie voorzien. We vertrekken altijd vanuit de positionering van jouw bedrijf en ik deel een helder plan van aanpak. Hierdoor kunnen we vervolgens bepalen of er specialisten aansluiten voor maximaal resultaat. Zo heb jij er zo min mogelijk omkijken naar!

Het Branding Bureau - Kirsten

Kirsten Lofers Adema

Founder & Eigenaresse HBB
Michael Baatje Videoproductie

Michael Baatje

(Livestream) Video specialist
Carinde Stoffelsen

Carinde Slot

Creative & Visual designer
over ons team merel wit

Merel Wit

(Social) Media specialist
Joey van Rooij Filmcreatie

Joey van de Bilt

Corporate video specialist

ZIJ GINGEN JE VOOR

Kennis maken?

Wil je even sparren om vrijblijvend de mogelijkheden te verkennen? Ik maak graag kennis met je!

het_branding_bureau_logo