Bedrijfsfilm

Wil je een bedrijfsfilm of promotiefilmpje laten maken?

Dan zit je hier goed! Van professionele bedrijfsfilms tot een korte promotievideo voor op Youtube om beter gevonden te worden. Wij helpen je graag! Hieronder zie je hoe een video project van start gaat en wat je daarbij ongeveer kunt verwachten. Om inzicht te geven in de kosten van de video, is het handig als je het contactformulier invult. Dan neem ik contact met je op om je wensen te bespreken en een passende offerte te maken. 

PROJECT FLOW

Voorstel op maat

Omdat een video van zoveel variabelen afhankelijk is, kan ik de kosten niet vooraf bepalen.  Hiervoor moet ik eerst een aantal dingen weten: wat zijn je wensen voor de video, wil je de video’s eenmalig of campagne-matig inzetten, wat is het budget en wat is het uiteindelijke doel met de video’s? Ik werk standaard met 2 videomakers, maar beschik over een netwerk met nog meer talent. Voordat ik de offerte uitwerk bekijken we welke videograaf het beste bij de opdracht aansluit. Wanneer de offerte akkoord is, start ik met het maken van een gedetailleerd video concept.

Video concept

Voor het videoconcept plannen we een afspraak in. Ik stel in ongeveer een uur tijd veel vragen en werk daarmee het video-concept  uit. Dit document geldt ook als briefing voor de videograaf, maar wordt bijvoorbeeld ook gebruikt tijdens het draaien op de dag zelf.

video concept voorbeeld bedrijfsfilm

Draaidagen

Afhankelijk van je wensen voor de bedrijfsfilm, plannen we samen de draaidag(en) in. Ik kom vaak mee ter ondersteuning van de videograaf.

Edit van de video's

Na het filmen gaat de videograaf aan de slag met de eerste edit. Voordat jij deze edit te zien krijgt, gaat het concept eerst langs mij. Na eventuele aanpassingen is de eerste conceptversie afgerond. 

1 feedback-ronde

Nu ontvang jij een berichtje van mij met daarin de eerste conceptversie. Een feedbackronde zit er standaard bij. Zo weten we zeker dat we allemaal blij zijn met het resultaat!

Breng je merk tot leven met een professionele bedrijfsvideo.

Benieuwd wat video voor jouw merk kan betekenen?

Laat mij met je meedenken. Wanneer video jouw merk kan versterken, dan kom ik met een passend voorstel.