Branding voor jouw bedrijf

Een sterk merk creëert vertrouwen bij klanten

Wist je dat een klant gemiddeld 7x in aanraking moet komen met jouw merk voordat hij of zij over gaat tot het doen van een aankoop? Vertrouwen is hierbij key. Branding van jouw bedrijf gaat verder dan enkel een mooi logo en een werkende website. Met een duidelijke positionering & heldere merkstrategie creëer je vertrouwen bij je klanten door het gehele aankoopproces. Trek dit vervolgens door in je marketing & PR en je zult zien dat klanten sneller bij je aankloppen én langer klant blijven.

Heldere branding trekt de bezoekers van jouw bedrijf als het ware het aankoopproces in. Door content in de juiste vorm en op het juiste moment aan te bieden,  weten klanten precies waarvoor ze bij jou terecht kunnen. 

sterkmerkstrategie

Branding levert jouw bedrijf het volgende op:

Ben jij klaar om jouw merk te versterken?

Ik help je met:

Het bepalen van de merkstrategie

De merkstrategie vormt de basis van de branding van jouw bedrijf. Door een duidelijke belofte te maken, trek je de klanten moeiteloos het aankoopproces in. Een combinatie van waarde toevoegen, beïnvloeden door beleving en vertrouwen opbouwen is waar het om draait!

Het optimaliseren van contactmomenten

Met de merkstrategie alleen staat jouw branding nog niet. Je wil dat de klanten jouw merk op het juiste moment herkennen en dat deze contactmomenten een professioneel visitekaartje vormen. Mijn team en ik optimaliseren (of produceren) alle on- en offline contact-momenten die je nodig hebt, zodat je er nauwelijks omkijken naar hebt.

Het laten groeien van jouw merk

Nu jouw branding staat, wil je natuurlijk ook dat potentiële klanten met jouw merk in contact komen. Dat kan onder andere door gerichte advertenties of PR. Hier maken wij op maat de juiste content voor. Van landingspagina's tot video's, van flyers tot tutorials.

Wil jij jouw merk versterken en meer trouwe klanten aantrekken? 

Laat mij meedenken over jouw merkstrategie of laat door mijn team verschillende contactmomenten bouwen en/ of optimaliseren. Dan ontvangen jouw klanten overal een warm welkom en zorg je in korte tijd voor snellere conversie.