De unieke beleving van jouw bedrijf tot leven brengen met video en film

Je kunt ons niet blijer maken dan met een uitdagende video-opdracht. Het is het ultieme middel om je merk een podium te geven en zichtbaar tot leven te brengen. Met een bedrijfsfilm krijgt je bedrijf letterlijk een stem, gezicht én creëer je merkbeleving. Om video voor iedere ondernemer toegankelijk te maken, werk ik samen met verschillende videomakers. Ieder met hun eigen passies & kwaliteiten. Kijk je mee? 

HET KOFFIELOKAAL

Het Koffielokaal bedrijfsfilm

december 2021

Voor Het Koffielokaal gingen we aan de slag om …

BUBBLE WASH

filmceratie_en_het_branding_bureau_bts

Bubble Wash | Promotie video

In samenwerking met Joey, Filmcreatie - december 2021

Vanuit Bubble Wash kregen we de opdracht voor een video ter promotie van hun werkzaamheden.

Bij Bubble Wash worden auto’s volledig met de hand gewassen én gepoetst. Het resultaat is een brandschone auto, die eruit ziet (en ruikt!) als nieuw. Belangrijk bij deze video was dat het om close-ups van de handelingen gaat. De ruimte zal flink verbouwd worden aankomend jaar, daarom is dit uit voorzorg zo min mogelijk in beeld gebracht.

De video is in verschillende formaten en afspeellengtes opgeleverd, passend bij de voorwaarden van de communicatiekanalen die ingezet worden door Bubble Wash om met de video te adverteren. 

Benieuwd wat video voor jouw merk kan betekenen?

Laat mij meedenken over jouw merkstrategie. Wanneer video jouw merk kan versterken, maken wij een prachtige bedrijfsfilm van jouw onderneming. Zo ontvangen jouw klanten overal een warm welkom en zorg je in korte tijd voor optimale merkbeleving.